Cambodia

Sterk påskehistorie: Hvor kan jeg finne en levende Gud?

Du kommer til å dø snart sa doktoren. Damen bodde på den tiden i Thailand. Du har kreft som har kommet i fase 4, fortsatte legen. Det var en forferdelig beskjed å få. Jeg hadde slett ikke lyst til å dø. Den natten ropte jeg ut: «Den gud som kan redde meg vil jeg tro på.» Samme natt kom Gud til henne i en drøm. Gud gav henne en stor diamant fra himmelen. To store ild hjul viste seg på himmelen. Diamanten falt fra himmelen og knuste taket på huset. Ta denne diamanten fra himmelen og du skal bli helbredet, sa Gud til henne i drømmen.  

Hvem er du, spurte hun? «Jeg er den eneste sanne Gud». Jeg var ikke kristen på den tiden. Så jeg visste ikke hva det betydde. I drømmen så jeg bak ryggen min en herlighet sky, som et lys som skinte sterkt. En engel har jeg senere forstått, tok så på ryggen der hun hadde kreft. Da hun noen dager senere kom til undersøkele hos doktoren i Thailand var han helt forferdet for det var ingen kreft å finne. Så letet jeg overalt etter en levende Gud. Jeg letet hos kineserne, hos buddistene, men ingen hadde en levende Gud, alle var døde. 

Senere fikk hun i en ny drøm besøk av en engel igjen. Den sa: «Du må oppsøke de kristne. De vet hvordan du skal finne en levende Gud.»

Etter at hun våknet tok hun med seg hele familien til en kristen kirke som fortalte henne om at Jesus stod opp fra det døde. 

Vi var innom for å be for henne. Teamet profeterte over henne og vi bad for henne. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s