IMI Kirken

Se hvordan innsamling til rettsaken går! 

Vi har igjen måtte ta en konvertitt sak til rettsystemet. Det like vi dårlig, men vi kan heller ikke se reelle konvertitter bli sendt tilbake til land som alle mener er farlig for en som har forlatt islam til fordle for Jesus. Rørende og gledelig derfor at vi  i går rundet 40.000 innsamla kr til Benjamins rettsak. I forbindelse med hans dåp i IMI Kirken sist søndag skuftet han navn fra et navn bestående av shia muslimenes to viktigste profeter til et kristent navn. Rettsaken er innmeldt til rettsystemet og avventer å bli gitt dato. Advokatteamet har lagt en skikkelig god slagplan og vi henter inn et bra kobbel av vitner med høy kompetanse. Vi er forberedt på at saken kan eller må ankes til lagmannsretten, men vi vet at vi er nødt til å ta denne kampen. Han er så gjennomtrent som kristen at kan være lærer for andre som søker innsikt i den kristne tro. På dåpen var det minst fire muslimer som Benjamin hadde invitert til å bivåne hans store dag. Flere ganger har han utlagt sin kristne tro foran de mange hundre som er på gudstjeneste i IMI Kirken. Han er snart ferdig med et årstudiet ved Acta bibelskole. 

Mange flere står i kø og vi ser at vi trenger en nasjonal dugnad for å få avklart mange av disse sakene. Første utfordring er å få på plass 80.000kr. Vil du være med så trenger du å bruke følgende betalingsinfo:

Hvordan bidra? Du kan vippse til «IMI Kirken Internasjonal» nr: 93846 og merke med «Rettsak» eller overføre til IMI bankkonto: 3000 34 00030 HUSK Å MERKE med «Rettsak». 

Spørsmål og pressehenvendelser kan sendes til terje@imikirken.no

J

Illustrasjonsbilder:Terje Høyland, street art motiv fra Kristiansand

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s