Cambodia

Jeg bare satt i Guds nærvær da det skjedde! 

Sithuon og Sokhom ha rnettopp latt lederne hvile i Guds nærvær. Skjedde det noe da dere hvilte spør Sithuon? Ja, svarer en dame. Jeg bare satt her da det sa klikk. Det er mange år siden jeg har kunne sitte med beina bøyd unde meg slik jeg nå har gjort. Mye smerte har kommet raskt hvis jeg har sittet med beina i kryss. Hun sitter enda mens hun snakker. Men nå er all smerte borte. Hun avbrytes av en eldre mann. Jeg satt her og hvilte da Gud kom til meg og sa: «Jeg elsker deg sønnen min!» Den eldre mannen begynner å grine foran alle. Så viste Gud seg selv for meg og pekte utover. «Bring min kjærlighet ut til folk» sa Gud til meg. 

En annen mann begynner å grine og forteller hvordan Jesus har møtt han på dypet. En annen dame tar spontant over og sier at idet Sokhom begynte å synge over dem, da kom Gud så herlig nær. 

Hun som sitter midt i boldet nær d rosa stolene er damen fra det første vitnesbyrdet. Mannen som står er han som ble overveldet av Guds farskjærlighet:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s