Cambodia

Trekkes i lønn hvis hun kommer på Lederseminar

Hun berørte oss med sin måte å formidle historier om hva Gud hadde gjort. Så da ble jge nysgjerrig på hva Gud hadde lagt ned i henne. I første pausen måtte jeg få en prat med henne. Sithuon hjalp meg med tolkning. Hun fortalte at hun er eldste i kirka. Har ansvar for 8 huskirker. Men jeg har bare lørdag og søndag tilgjenglig. Hvorfor det spør jeg? Jo i flere år slet familien. Vi var nær ved å sulte og i februar fikk jeg endelig jobb. Det er en god jobb i et veiselskap og jeg er veldig takknemlig. Men hva tenker de om at du er her idag, midt i uka? Det går greitt, men jeg trekkes i lønn hvis jeg kommer her. Det går bra fordi jeg trenger å lære det som dette seminaret gir oss. Det skaper tro i meg når jeg forstår hva folk ofrer for å komme til Lederseminaret. Hun har vært eldste i en Fours square kirke i fem år nå. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s