Cambodia

Alle jublet da han var ferdig!

I teamet har vi en bekreftende kultur som løfter opp, som leter etter hva som er bra i hverandre og så sier vi det til hverandre. Dette er så viktig at i hver pause samles teamet og alle inviteres til å si ut hva bra man ser i det som er gjort siden sist pause. I denne kulturen vokser unge ledere til erfarne ledere mye fortere enn ellers. Det er som å dyrke druer i Norge ute hele året mot å dyrke dem  i et drivhus som er riktig temperert. Sokhom har fått vokse i denne kulturen sammen med Sithuon og Lysom. Han har fått vokse videre gjennom et år i familien til Steve og Anne Kristin Bruns i Stavanger og på Acta Bibelskole. Han fortsetter å vokse i denne kulturen gjennom å undervise på Lederseminaret. I realiteten trener han 2000 ledere i alle landets fylker. Mange av lederne har vært i tjeneste lenger enn han selv har levd. Nå vil jeg at du skal se 30 sekunder av undervisningen hans. Se hvordan han står midt i blandt lederne. Se ansiktsuttrykket til tilhørerne! Sterke scener! Snurr film!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s