Cambodia

Ryggsmerte: Noe sa «skjopp» og ble dratt ut av ryggen

Vi blir aldri lei av å se folk som ikke finner igjen smerten de før hadde. «Det var noe som sa «skjopp» og ble dratt ut av ryggen min og nå er all smerte borte. «Den har vært vond i hele nedre del av ryggen og ned i det ene låret» forklarer han.» Han hadde nettopp blitt bedt for. På første forsøk var det ingen endring, så forsvant alt på andre og tredje bønneøkt. Særlig kjekt at det skjedde foran 100 ledere. «Så enkelt kan dere lære folkene deres å be for syke», forklarer teamet. «Inviter Jesus til å komme med helbredende kraft!» «Det er alt du trenger!» 

«Er det noen flere som vil bli bedt for spør vi? Noen andre som kjenner en smerte i kroppen akkurat nå? De reiser seg og står på linje. Når de øvrige deltakerne øver og ber, blir enda 14 helt helbredet. Totalt over 45 har ikke kunne finne igjen smerten sin denne uka! Det er gledelig! 


Etter at ryggen var helbredet, satt han lenge på huk og bad for andre. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s