Agenda1

Mistet alt før han kom på Agenda1

En av lederne som har vært med på Agenda1 kom og delte et vitnesbyrd. For to år siden mistet jeg alt. Huset brente ned, to biler ble tatt fra meg, sjefen kastet meg ut av kirka uten særlig grunn, ti datamaskiner ble stjålet fra språkskolen. På Agenda1  lærte vi om å beskrive hva er, vi fikk lære å drømme om hva kan blinog begynne å jobbe med hva som kan bli. For to år siden tegnet jeg et drømmeark, med kirke, hus, bil og tjeneste. I dag vil jeg fortelle at alt har Gud gitt tilbake til meg! Mer enn alt! 


Illustrasjonsfoto av Terje Høyland

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s