Agenda1

Voyagetolife oppgraderes til IMI Internasjonal!

Voyagetolife startet utfra et ønske om å gi deg innblikk i min vandring ut i verden og verdens møte med meg og våre hjemlige forhold. Det ble litt av en reise og nå er tiden inne for å synliggjøre det som vandringen så langt har ført til. En viktig del av dette er IMI Kirken. Tar du IMI ut av regnestykket så er det mye av det eventyrlige som ikke hadde blitt til. Det å få lov til å virke ut fra en slik plattform er ikke bare et privileviet, men mye av forklaringen på den innflytelse vi har kunne ha i sør øst Asia og i nasjonenes vei til byen og landet vårt. Hvem skulle trodd i 2009 at vi skulle få hjelpe en hel nasjon i å håndtere sin vekkelse? Kambodsja er blitt den niende mest hurtigvoksende kirka i verden! 

Derfor er det på tide å oppgradere Voyagetolife til IMI Internasjonal. Det medfører også at du vil få se og høre mer av Kjartan og Steve som på sine områder får lede to andre innflyelsesrike arbeid. Vi gleder oss til å ta deg inn i de prosesser som nå pågår i Agenda 1. Landene står bokstavelig talt i kø for å få bruke Agenda1. Hvordan håndterer vi det med mot og forsvarlighet? Følg oss og du får se både famlende og faste skritt inn i det!

Thailand erfarer de samme køene av muligheter. I region etter region får Thailand Christian Network trene og løfte opp ledere fra ulike sammenhenger. Impuls går fra en samling til mange per år, spredt ut over nord øst og nord Thailand. Relasjonene med andre nøkkel nettverk gir betydelige muligheter. Vi kan ikke vente til å gi deg siste nytt fra IMI Internasjonal. 

I mellomtiden vil bloggen være litt preget av byggeplass. Ikke alle funksjonene ere 100%. Samtidig vil du utover uka se en forbedret utgave ta form. 

Takk til alle dere 60.000 som har fulgt med så langt. Dere vil få enda flere grunner for å bli med videre når vi oppgarderes til IMI Internasjonal


Illustrasjonsfoto: Terje Høyland

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s