Agenda1

Alt fra IMI INTERNASJONAL på et sted!

Denne nye bloggen blir stedet å få tak i hva som skjer globalt utfra IMI Kirken. Vi har fått vokse ved å stå på skuldrene til Det Norske Misjonsselskap og Normisjon. Vi har fått lære fra Troens Bevis. Vi får øse fra alt det IMI Kirken har i sin historie og sitt dna. Utfra dette har vi hatt frihet og mulighet til å teste ut nye og billigere måter for misjon. I en situasjon hvor tilgang til misjonspenger for mange aktører reduseres, har vi kunne gjøre lav kost forsøk. Vi tror at vi har fått mulighet og nåde til å finne veier som gir mer misjon for pengene og som samtidig løfter de nasjonale kirker opp og frem. Vår -Slå følge tekning og -Gi Det Videre tenkning er sentrale verktøy i vår misjonstenkning. På IMI sin Internasjonale vlogg får du innsikt i hvordan denne tekningen virker inn på det vi gjør og oppnår. Når vi nå har samlet alle våre globale enheter på et nettsted, tror vi at bloggen blir et sted for deg som vil få tak i hva som skjer akkurat nå og samtidig vil forstå tenkingen som ligger bak. 

Infoflyt er det viktigste en givermenighet ser etter når de vurderer nye land å involvere seg i. Når misjonssøndagen plutselig står for døra og hovedkontoret er gått hjem for helga, så sliter det over tid for menighetens misjonsutvalg. IMI Internasjonal sin blogg er også bygd med tanke på deg som skal holde givere varme over tid. Fortløpende finner du siste nytt fra Thailand, Kambodsja, Agenda1 Asia og Intergrering. En egen meny for videosnutter er tilgjengelig høyt oppe på siden. 

Sidemenyene gir også direkte linker inn i de mest leste og brukte menyene. Antall artikler ute gir større bokstaver i menyen. Likedan stikkord menyen. Her finner du frem til artikler som berører både navn og steder og tema. I søkefeltet kan du prøve deg frem med ulike ord og uttrykk. 

Vi gleder oss over at bloggen nærmer seg 200.000 besøk. Denne oppgraderingen tror vi kommer enda flere til gode. Vi gleder oss over at du vil følge oss videre og håper dette blir et inspirerendeog nyttig nettsted for deg som vil se Jesus bli gjort kjent over hele verden. 

På alle språk! I venstre marg finner du en genial funksjon. Du velger nå selv hvilket språk du vil lese bloggen i. Det betyr f.eks at våre medarbeidere og venner  i Thailand og Kambodsja kan lese hele blogggen på sitt språk. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s