Integrering og asyl

Hvor mye er kommet inn til rettsak? 

I noen av konvertitt sakene er vi som menighet uenig med UNE/UDI sin vurdering av om konvertitten er reell konvertitt eller ikke. Vårt konvertitteam jobber dyptgående når konveritter testes og det skjer også at vi oppdager såpass mye surr at det er rett at det reises spørsmål med om den nye troen er noe mer enn et ytre skall. Heldigvis ikke så ofte at vi erfarer det. Mange ganger finner vi mye spor av ny tro. Ofte blir vi hørt av UNE, men noen ganger kommer vi ikke frem til enighet og da trenger vi at domstolene kommer inn og avgjør. Det er tilfellet for Benjamin som er vokst inn i kristen tro her i IMI Kirken og som også vokser som en av lederne vi får ha med på team. Han er med og gir innføring i den kristne tro for andre som søker Jesus og gjør det på en måte som imponerer og inspirerer. 

Forberedelsene er nå fullført av juristteamet vårt og saken sendes nå inn. Snart blir den også gitt en dato. Derfor trenger vi å være økonomisk klar og vi gleder oss over å ha passert 50.000kr av de 80.000kr vi trenger for denne første rettsrunden. Vi er klar for å ta dette helt til endes og vet at det vil kunne bety 80.000 flere tusen kr. De gode sakene er også viktig for andre saker, da hver seier endrer praksis både innefor rettsystemet og innenfor forvaltningen. 

Vi er veldig takknemlig for deg som har investert i dette så langt og trenger mer hjelp slik at vi er klar til å få belyst denne saken til høsten

Vipps til IMI INTERNASJONAL – 93846…..NB: MERK MED «RETTSAK»…… eller bankoverføring til 30003400030……..NB: MERK MED «RETTSAK»


Illustrasjonsbilde: fra purposestreetart.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s