Agenda1

100.000 unike brukere

Det er en milepæle i IMI Internasjonal sin blogg tenkning at vi nå har passert hundretusen unike brukere på få år. Vi er takknemlig for at så mange har ville følge oss. Bloggen er bygd med to hensikter. Du kan regne med å bli inspirert når du besøker oss og du vil til enhver tid finne info om hva som skjer. Det siste er også avgjørende for grupper, bedrifter og menigheter som et aktive partnere i arbeidet. Det kan være frustrende å ikke få tilgang til info når du trenger å informere resten av gruppa. På IMI Internasjonal finner du lett frem til siste nytt fra Thailand, Agenda1 Asia, Kambodsja og Integrering. 

Vi hviler ikke på laubæret

Vi er i full gang med å la deg merke at vi er blitt oppgradert til IMI Internasjonal sin offisielle blogg. De neste ukene er hele IMI Internasjonal på vingene. Steve har med seg Einar Martin til Thailand, Kjartan kommer etter om få dager. Agenda 1 sprer seg nå til flere deler av Thailand og nytt denne gangen er at Paul Yadaos sitt nettverk skal få en smaksprøve av Agenda1. Det kan bety at også Filipinene og andre deler av sør øst Asia kan bli berørt av Agenda sin forfriskende måte å istandsette menigheter på. Samtidig er Terje i vestre del av Kambodsja med Lederseminaret. I uka etter tar Steve over med Agenda en i Kambodsja, før team fra Fredheim Arena kommer med Family Camp. Teamet ledes av Anita og Hans Dysthe, som har vært med i Kambodsja arbeidet siden begynnelsen. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s