Cambodia

Dramatisk nedgang i Kambodsja!

Vi er tilbake i Pailin der vi hadde aksjon i vinter. Økonomien har fart hardt med Kambodsja og spesielt i grenseområdene er konsekvensene dramatiske. Til vanlig har fylket her en befolkning på over 60.000, men er akkurat nå nedi dramatiske 40.000. 

Samtidig har de kristnes situasjon bedret seg. Helt til topps i provinsledelsen har man lagt merke til at kristne er klar til å tjene. Øverst leder sier nå at kristne gjerne må misjonære og om de skulle få problemer på lokal plan, så vil han gå imellom.

Snart har 50% av fylkets 78 kommuner en kristne gruppe i sin midte. Nå settes evangelistene fra Normisjon/Troens Bevis inn for å nå ut til landsbyer uten kristent nærvær fra før. Hver torsdag har de sammen en mini aksjon i områder uten kristent nærvær. Andre kristne har nå hivd seg med og hele 80 kristne sendes ut hver torsdag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s