Cambodia

Dramatisk oppgang i Kambodsja!

I 6-7 år har vi bygget opp Lederseminar, steg for steg. Fra et fylke til det neste, helt frem til alle 25 fylkene er igang. Hvert fylke gir fra besøk nummer tre et medlem til teamet. Samtidig begynner de nasjonale lederne å lede uten oss norske annenhver gang fra besøk nummer 4. Så begynner veksten og 8-9 ledere er blitt til 2000, som i sin tur tar undervisning med hjem og med ulikt resultat gir det videre til sine medlemmer. 

Nå på besøk nummer 11 dobler de tre første teamene seg gjennom å velge et nytt medlem til teamet fra sitt fylke. Bilen blir sprengt til randen og tredje generasjon starter med å gi videre til den nye generasjonen ledere. Snart skal de reise alene uten Sithuon og Chakreya, snart skal de lede alene. 

Denne våren spreng trener vi sammen og se de nye vokse inn i teamet. Når utvidelsen er ferdig denne våren får vi mulighet tilmå dybdetrene 35 ledere på denne måten. Fra bredde til dybde, gir bærekraft for videre vekst. Det er ikke et enten eller, men et både og. I Kambodsja har det vist seg tjenelig å få i gang mengdeveksten først, bygge relasjoner bredt og utfra det grunnfeste noen færre ledere til å bære mengdeveksten. I bånn ligger vår overbevisning om at Kambodsjanerne vet best hvordan være kirke i Kambodsja. Her er gjengen i bønn i en pause:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s