Cambodia

Liten gutt med heftig historie:

For å håndtere hundre og tusenvis av nye kristne, trenges en måte å lære opp de nykristne på som er så enkel og god at de nykristne selv etter kort tid kan lære opp andre. Måten det gjøres på er gjennom enkle huskirker. Enkle, men så gode at de selv kan lede det og samtidig vokse i troen på Jesus, Denne gutten har vært med mamma’en sin i huskirke en stund. Som unger flest, høre litt, leke mye og være med litt her og litt der. Da mamma ble syk kommer det kjapt fra gutten: Kan jeg be for deg, mamma. Så ber gutten akkurat så enkelt som de gjør det på huskirka. Mamma blir umiddelbart helbredet. Så enkelt må huskirkene være at selv ungene kan leve i det. Fem enkle kulturer vokser frem gjennom denne enkle formen for huskirke: de forteller hva Gud har gjort siste uka, de hviler og mottar i Guds nærvær, de leser Bibelen sammen, de ber for syke og de kjenner hverandre ut med kraft fra Gud for å gjøre godhet, be for syke og fortelle hvorfor de selv tror på Jesus. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s