Agenda1

Kjartan og Steve er hovedtaler på Asiatisk lederkonferanse

Som en del av IMI Kirkens langvarige vennskap med Paul Yadao er Kjartan og Steve invitert til å tale til Destiny nettverkets ledere i Asia. Det er en fantastisk mulighet til å bli bedre kjent med alt det Paul og hans folk står i og samtidig en av mange åpne dører for Agenda 1 og IMI Internasjonal. Vi vet etter år med Agenda 1 i Thailand og Kambodsja at Agenda1 skaper begeistring og oppleves nyttig. Når nå enda et nettverk får muligheten til å få en smak av Agenda tenkningen er det slett ikke umulig at flere melder seg på som intresserte i å bruke konseptet. Vi er i full gang med å planlegge Agenda 1 summit i Bangkok i januar, hvor representanter fra flere asiatiske land vil komme sammen for å vurdere å anvende tenkningen som Agenda1 er bærer av.  Kanskje vil flere av Destiny lederne være å finne der etter lederkonferansen på lørdag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s