Agenda1

Familie ryster nasjoner

Vennskapet med Paul og Ahlmira Yadao kan bli et historisk vendepunkt for Agenda1. De er blitt for oss på IMI en viktig familierelasjon som vennskapet med Leif Hetland gjorde mulig. Martin og Irene, Elling og Hildegunn har i tur og orden gitt oss andre mulighet til bli omfavnet av filipinernes raushet.  Det som har skjedd i Chai Mai, Thaiand de siste dagene kan ha vært et historisk vendepunkt for Agenda1!

Steve Bruns, Kjartan Sørheim og TCN staben sliter med å finne ord som fullgodt kan beskrive det de har vært en del av. Det som begynte som et ønske om å treffes, ble til hovedtaleroppdrag på konferansen til Destiny Ministries sine Asia ledere og endte opp med et dypt ønske om å finne sammen for å se sør øst Asia forandret. «Dette er verktøyet vi har leitet etter, sier Paul i en videohilsen til lederskapet i IMI Kirken. Den dyptgående misjonale tenkningen, strukturen og visjonen til Agenda 1 sammen med Destiny sitt fokus på Guds Fars hjerte og Guds nærvær tror vi rett og slett vil forvandle Asia, sier en takknemlig Paul Yadao i sin videohilsen. 

Steve skriver i sin oppsummering: «Dagen i dag har vært helt spesielt. Som å være på fjelltoppen. Paul og hans nettverk har tatt imot oss med åpne armer. Vi har funnet en familie vi ikke visste at vi hadde. Det er mye felles med IMI familien: verdier, erfaring av Farskjærlighet, misjonalt fokus, anerkjennelseskultur og mer. De har kommet lengre enn oss på noen områder og vi lengre på andre områder. Vi tilfører hverandre verdi. Vi fikk en overveldende positivt respons på undervisning og vitnesbyrd. Utrolig sterkt gudsnærvær.»

Kjartan sier : «Vi har vært sammen med 100 ledere og misjonærer fra Destiny fra mange ulike land. Responsen på Agenda 1 og det vi har formidlet har mildt sagt vært overveldende!  Paul er bekreftet til Agenda 1 Leader Summit i Bangkok. Han tar også med nøkkelledere fra et nettverk han er knyttet til andre steder i Asia

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s