Agenda1

Fjellfolket omfavner Agenda1! Se bildeserie!

Agenda 1 er oppi fjellområdene mellom Thailand og Myanmar, i området som heter Mae La Noi. Dette er en del av de vidåpne dørene som Agenda1 erfarer i Asia nå. Gjennom disse samlingene gies ledere fra fjellområdene redskaper som de gir videre til sine folk, evangeliet om Jesus når på denne måten enda lenger. Kjartan sendte i morges en gledesrapport:

«Vi er vitne til veldig gode prosesser blant deltaker, de tar stoffet fort!  Det er helt tydelig at Fjellfolket her på grensen til Burma lengter etter opplæring. Agenda 1 gir dem svar. I går kveld hadde vi et sterkt kveldsmøte der folk ble møtt av Guds farshjerte. 

Fantastisk å se teamet vårt med Tik i spissen sammen med Pook og Live. No limits! Har også med oss Pastor Tui og kona Bong. De har åpnet døren for oss her oppe og de leder prosessen sammen med oss. De deler også sterke vitnesbyrd om hva Agenda 1 har gjort hjemme i Buriram! (Nord øst Thailand)

Akkurat nå er det regntid i Asia og når regnet kommer er det en velsignelse fordi jordbruk er så avhengig av regnet. Men det fører også til oversvømmelse og at veisystemer settes ut av funksjon for en tid. Denne gangen slo det ut i at 7 menigheter ikke kom pga mye regn. Vi er 10 menigheter samlet. Dette er uansett en veldig bra start og de som ble forhindret vil hekte seg på neste gang.»

Samtidig merker vi en såpass stor hunger etter det som IMPULS representerer at det snakkes seriøst om å starte ungdomsprogrammet IMPULS her i fjellene. 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s