IMI Kirken

Forfriskende taler fra IMI Kirken

imikirken.no er blitt helt ny. All undervisning fra menigheten finner du lett under menyen Taler. Har du f.eks hørt Anne Kristin Bruns sin forfriskende og inspirerende tale om hvordan det å være familie gir oss et helt nytt fundament for alt det vi gjør. Marian Nygård taler morsomt og dyptgående om Guds nærvær og hvordan leve utfra Guds ord, Guds kraft og Guds nærvær. Med et oversiktlig bildegalleri får du på sekunder oversikt over de nyeste talene. 

Slik håndterer du motkreftene: 

Det kan være litt tungt å bestemme seg for å bruke en halvtime på taler, men ikke tenk for mye, trykk og lytt og du blir snart så inspirert at motkreftene stilner. Hva med en tale før du bruker en halvtime på You Tube eller Facebook? Hva med å begynne Netflix kvelden med noe som fyller deg med glede, håp og frimodighet? Den enkelte av oss må lete frem til de naturlige tidspunktene på døgnet som er enklest. Unn deg påfyll! Det er alt for mye som trekker livsgnisten ut av oss i løp av dag. Dette er en måte å få overtaket igjen! 

For noen av oss trenger vi å se sammen med noen. Det egner seg godt når man er på samme sted, men du kan også gjøre avtale med noen om å se den nyeste undervisningen innen onsdag og så skypes eller skrives kort om hva du likte, hørte og trengte! 

Taler er alltid best live. I IMI Kirken merker du at folket gleder seg til talen. Det er tilrop, det er latter, det er noe eget å bli rørt sammen. Velkommen alle søndager i sommer kl 18. Ellers i året både kl 11 og kl 18!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s