Agenda1

Hvordan gi Agenda1 til nye land? (Video)

Lærerike dager denne uka da leder for Asia Basen besøkte IMI Kirken for å drøfte mulighetene for å anvende Agenda1 i land som India og Bangladesh. Hva taler for og hvilke barrierer må forseres eller fjernes for at et slikt samarbeid skal bli nyttig for kirkene. Hva er en god fremdrift, hvem skal involveres fra norsk side og i Asia? Lærerikt å ha med Normisjons Dag Håkon Eriksen og Oddvar Holmedal. Sistnevnte var på sin første teamtur til området på slutten av 70-tallet og har 15 års misjonstjeneste bak seg, før han har jobbet utfra Normisjons sitt hovedkontor. 

Vil det føre til noe? Alt for tidlig å si, men det at vi har snakket oss gjennom mye krevende og funnet felles forståelse på dette første nivået, gir oss mulighet til å se inn på muligheter og risikoer sammen. Og Steve Bruns var med oss på skype fra minibussen et eller annet sted i Kambodsja! 

Kategorier:Agenda1, IMI Kirken, Jesus

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s