IMI Kirken

Inviter nye landsmenn til Åpen Himmel i sommer!

Sommerkonferansen Åpen Himmel i Grimstad starter 26. Juli. Folk fra hele landet kommer. Et annet særtrekk er alle nasjonene. Det er blitt mer og mer vanlig at nye landsmenn inviteres med. Her er folk som også snakker arabisk, farsi, dary, khmer, thai m.m. Dette tror vi er berikende for konferansen og et svært godt sted for nyankomne å bli kjent med oss som har vært her en stund. Åpen Himmel er en herlig blanding av god tid sammen, aktiviteter, seminarer og møter. Et internasjonalt og sterkt talerteam fra Asia og USA frister også mange. 

Hvem av nye landsmenn kan du invitere med deg? 

Påmelding til www.åpenhimmel.no

Det er øyeblikkelig fullt på Campingen, noe som betyr mye folk. Men fremdeles er det plass for deg på konferansen. Lurt å se etter alternativ innkvartering i Grimstad området om du ikke allerede har sikret deg boplass. 


Illustrasjonsbilde

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s