Agenda1

Smak av himmel i Thailand

Staben i Thailand Christian Network (TCN) har introdusert Agenda 1, Impuls og Actahus i et nytt fylke. Sri Saket eller Sissaket heter fylket og ligger på grensa til Kambodsja. (Se kart).  «Ledere fra ca 15 menigheter deltok. Det meldes om veldig god respons på det som ble presentert. Godt mulig dette er starten på et varig samarbeid med nok et fylke i smilets land!» sier en begeistret melding som tikket inn til IMI Internasjonal i dag.  Smaksprøvene i stadig nye områder gir TCN et stadig mer omfattende kontaktnett i Thailand. For eksempel er 4 av 7 fylker som grenser til Kambodsja nå i relasjon med TCN. Vi gleder oss stort over den dyktige staben i TCN og det privilegiet det er å slå følge med stadig flere ledere og menigheter i Thailand. 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s