Cambodia

Utvikling i visum sak

Vi imponeres over den franske ambassaden i Phnom Penh sin evne til å snu seg rundt. Merci! Vanligvis kan man ved visum avslag søke igjen om to måneder, men da de dagen etterpå fikk utfyllend opplysninger fra oss kalte de inn til ny samtale to dager senere. Det vil si samtale og samtale for da Chakreya ankom ambassaden lå godkjennelse klar. Nå trengte de passet og to flere dager til å gjøre visumet til Norge klart. Da vet vi om en liten gutt som kan tørke tårene og fortsette pakkingen til sin første utenlandstur. Vær gjerne med å be om at alt ender så godt som det bå ser ut og at passkontrollen på Gardermoen ikke lager krøll av noe slag. 

Vi gleder oss til å få begge på besøk til Åpen Himmel Sommerfestival i Grimstad. Chakreya skal tale torsdagskveld og ha seminar sammen med Marit fra Thailand. Det nærmer seg fullt på årets festival så om du skal få med deg gode dager og inspirerende undervisning så må du forte deg til åpenhimmel.no 

Kategorier:Cambodia, Jesus, Kambodsja

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s