Cambodia

4 x mirakler

Mann som var helt lam og døv. Da jeg traff mannen var hans helseutfordringer så store at jeg ble motløs på hans vegner, forteller en evangelist i Kambodsja. Men jeg tror at Gud kan gjøre det umulige mulig. Så jeg bad: «Gud grep inn!» Nå går mannen på egne bein og hører på begge ørene

En familie ble forfulgt og motarbeidet av landsby sjefen og hans familie. Det var veldig tungt. En dag kom det kraftig uvær og et lyn slo ned som en eksplosjon i landsbyens åndehus. Landsbysjefen ble så redd og løp til den kristne familien og gav sitt liv til Jesus. De fleste andre landsbyen har nå fulgt landsbysjefen og gitt sitt liv til Jesus

For et år siden forfulgte jeg kristne. Men så møtte jeg Jesus gjennom studiekamrater og er i dag en av våre nyeste evangelister. Hele familien min var mot at jeg ble kristen, men idag har de alle tatt imot Jesus som frelser. ( se video)

En av evangelistenes datter fikk konstantert kreft i lungene. Den ble fulgt opp ved hyppige besøk i scanner. Vi bad og vi bad forteller mora. En dag da vi kom til scanning ble legen usikker. Det var ingen tegn på kreft. Legen trodde at det var noe feil med maskinen og kjørte flere nye scanninger. Dette må være et under, sier legen til slutt. Jeg har aldri sett maken. Da fortalte vi han om Jesus og at vi hadde bedt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s