Cambodia

Oppsiktsvekkende det evangelisten gjorde da seks åring døde

Jenta ble stadig sykere. Etterhvert ble det så kritisk at hun ble sendt på sykehus. De prøvde det meste av behandling, men det ble verre og verre. Livet stod ikke til å redde og hun ble erklært død, forteller en av evangelistene. Jeg ble så motløs, jeg grein da beskjeden kom. Vi hadde bedt mye og lenge. Men Gud la ned i meg mot til å gå å spørre legen om å få se henne. Jentas kropp var allerede kald, men jeg hadde fått det for meg at legen skulle sette en injeksjon og så skulle vi be. Legen så ikke helt vitsen, men gjorde det til slutt. Da vi hadde bedt en stund begynte den lille kroppen å komme til liv igjen.

(Artikkel fortsetter under bildet)

I IMI Kirken er vi opptatt av å følge opp helbredelser. Noen ganger er ikke helbredelsen fullstendig. Det vil vi ha et oppriktig forhold til og gjøre det lett for den som ble bedt for å komme tilbake for mer forbønn. Nyansert tenking rundt et krevende felt har fulgt oss i alle år og har dannet grunnlaget for at Acta Bibelskole nå har fått offentlig godkjennelse til å lære bort en forsvarlig og god tenkning rundt også de vanskelige spørsmålene.

Også i møte med oppmuntrende historier fra våre samarbeidspartnere i Asia prøver vi å undersøke og å følge opp der det er mulig. I etterkant av denne historien har jeg skjekket om hvordan det nå går med barnet. Noen ganger er dødeoppvekkelsen fulgt av total helbredelse. I denne saken er det enkelte plager som ennå ikke er helbredet. Kirkas folk følger det opp og barnet er også i kontakt med sykehus og oppfølging derfra. Fremdeles i live, men enda i behov for mer helbredelse.

Bilde av evangelisten: Terje Høyland

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s