Cambodia

Lite ante Sina hva som begynte å rulle for 17 år siden

For 17 år siden ledet Sina den første personen til Jesus. Ung og uerfaren er han ikke lenger. Hans visjon er enkel. Vårt oppdrag er å gå-gå-gå. Tre dager i uka reiser han ut til nye områder for å fortelle om Jesus. I begynnelsen alene, men da han ble anerkjent av kirka som evangelist, lærte han også å lære andre å være evangelister. I dag teller teamet hans 32 personer. 12 er evangelist team og 20 er hyrder for de ny planta menighetene. I alt er 22 nye huskirker plantet. Se navn og liste her!

I dag trener Sina de andre evangelistene. Han har vokst mye i å gi videre og har en trygghet midt i sin rastløse evangelist ånd. Strukturert og utførlig gir han videre hvordan alt startet med den ene og i dag er blitt større enn mange kirkesamfunn. Hvordan håndterer vi det doble kallet om å gå ut og å følge opp. Helt praktisk gir han dem innsikt i hvordan det er mulig. Se videosnutt her:


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s