Cambodia

Når jeg ser alt evangelistene har erfart siste 6mnd blir jeg stille

Å være sammen med flesteparten av våre evangelister disse to dagene gjør meg forundret og stille. Jeg kjenner på takknemlighet over å se Siri, Dara, Manaet og teamet fungere så bra og blir begeistret når jeg hører vitnesbyrdene om hva Gud har gjort gjennom evangelistene disse seks siste månedene.

La meg komme tilbake til noen tall som overrasker, for akkurat nå står evangelist etter evangelist frem med åpenbaringer som Gud har gitt dem når vi la på gulvet i Guds nærvær. Felles for alle er at de har sett engler som står bak hver evangelist. Ei har også sett inn i himmelen og det evige liv som venter oss som tror. (På bildet ber Siri og Dara over en av dem som fikk åpenbaring som minner om den som brakte Paulus til Makedonia og Europa)

Tilbake til rapportene fra siste seks måneder. Noen av miraklene som har skjedd kan du lese om i to andre artikler her på IMI INTERNASJONAL sin blogg. Men det blir ikke mindre heftig når jeg forstå at 2896 flere kristne. 99 nye huskirker er blitt plantet. Igjen snakker vi minimumstall. Vi merker at igjen er Guds inngripen på et høyere nivå enn tidligere. Som vi sier på IMI, grunnvannet stiger, stadig mer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s