Cambodia

Paradisisk ledertrening

Hver sjette måned reiser fem ulike team rundt i Kambodsja og trener til sammen 2000 ledere. Denne helga har vi vår årlige samling bare for oss. En tid til å anerkjenne de som reiser fra sted til sted for å løfte andre ledere opp. En sjanse til å leke oss sammen og en tid for å lære mer. Årets fokus var hvile. Samtidig taes de inn i hvordan vi setter nye tema for neste besøksrunde. Dette er viktig at de lærer å gjøre uten oss, da en stengt grense kan stoppe hele treningen vet at de ikke vet hvordan utvikle nye og nyttige tema. Her er noen av inntrykkene fra paradisiske Sihanoukville i sør Kambodsja:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s