IMI Kirken

Wow for ei førsteside på Aftenbladet fredag!

Arne Viste deler første sida i Aftenbaldet med Integreringsministeren. Det er viktig å vite at en juridisk avgjørelse fra politiets side står over både hva politikere skulle mene og hva andre politi skulle synse. Skulle politiet ha ønske om å si noe annet enn at det nå er fritt frem å ansette lengeventende og fastlåste asylsøkere så må det komme en ny juridisk vurdering hvor det evnt. forklares at grunnloven ikke gjelder over utlendingsloven. Arne Viste skriver i en kommentar:

Påtalemyndigheten har bestemt seg, og henlagt saken. Påtalemyndigheten ledes av riksadvokat Tor Aksel Busch, og han har en fri rolle. Han kan ikke instrueres av den politiske ledelse, men skal sørge for en uhildet juridisk vurdering av straffesaker, omtrent på samme måte som domstolene. Det er bakgrunnen for påtalemyndighetens henleggelse. Det er ikke så viktig hva Arne eller Erna måtte mene. Påtalemyndigheten har satt seg inn i saken, lest loven, og tatt sin avgjørelse!

Her er forsida. Tosiders reportasje kan leses hos Aftenbladet fredag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s