IMI Kirken

Topp politikere i kø for å besøke IMI Kirken

Vi er litt over en uke unna at Verdidebatt 2017 går av stabelen i IMI Kirken. Søndag 27 august går kl 18 gudstjenesten ut for å gi plass til å møte politikere fra partiene som har sittet på Stortinget i denne perioden. Og for en fest det blir! KRF Knut Arild Hareide var tidlig ute med å melde sin ankomst. I tur og orden har sentrale politikere fra de øvrige partiene meldt seg på.

Fokuset fra IMI sin side hanlder ikke om hvordan kirka kan få mer penger , men hvordan kirka kan spille en samfunnsbyggende rolle. Det gleder vi oss til å høre politikerne svare på. Verdidebatten ledes av pastor i IMI Kirken, Egil Elling Ellingsen.

På Facebook eventen

Denne høsten er det stortingsvalg i Norge, og som menighet og Jesus-etterfølgere ønsker vi å være med å prege samfunnet. Derfor har vi invitert alle nåværende Stortingsparti til Verdidebatt, og får anledning til å stille flere av landets ledende politikere viktige spørsmål inn mot valget. Bli med på en viktig samtale inn mot høstens valg.

Disse er bekreftet: Sylvi Listhau (FrP), Bent Høie (H), Islin Nybø (V), Knut Arild Hareide (KrF), Hadja Tadjik (AP) m.fl.

Her kan du melde din interesse og se all info!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s