IMI Kirken

Supersoaker, Ole Paus og Kjell Inge Torgersen i IMI

For en helg det vil bli i slutten av august! Fredag 25 august fyller vi IMI Forum med støttekonsert for de fastlåste og lengeventende asylsøkerne. Søndag 27. August blir det Verdidebatt kl 18. Mer om det siste senere. Men konserten på fredag tar nå form. For en artistliste du kan glede deg til. Arne Viste er primus motor og pastor Egil Elling Ellingsen leder showet. 

Supersoaker som P3 fanget opp som et av de store talent bandene åpner konserten. Kjell Inge Torgersen er kjent for sine Sting oversettelser og har preget Stavanger musikken i mange år med bl.a sine julekonserter. Ole Paus trenger ingen presentasjon. Han har stått på barikadene for de rettferdighetsløse i tiår. Han har et personlig engasjement i bunn for å bli en del av denne konserten. De fastlåste og lengeventende asylsøkerne har levd uavklart i alt fra 5 til 25 år. De frataes mulighet til sosialt liv, jobb, helsehjelp og tannhjelp. De tynes hardere og hardere. Signaleffekt! De gir nok opp til slutt og reiser hjem. All forskning sier det motsatte, men fremdeles tyner vi dem psykisk og fysisk syke. Ja til verdighet og mulighet til anstendig liv. La oss gjøre noe med det! 

Noen ganger anklages kirka for å drive politikk. Problemet her er ikke at de humanitære driver politikk, men at politikerne har glemt å være humane. Det er tid for å snu. Bring anstendigheten tilbake! Hvis stemmer ved valget går på tvers av folks liv og helse er prisen for høy å betale. 

All info om konserten finner du her

Billetter dekker arrangement kostnad og overskudd går til arbeid for alle prosjektet til Plog a/s. Billettene kjøper du her

1 reply »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s