Agenda1

Bangladesh møter Kambodsja

Vi har gleden av å ha sentrale ledere fra kirka i Bangladesh med oss til Kambodsja denne gangen. Til vanlig jobber de blandt Santal og Bangla folket i hjemlandet og er sentrale i arbeidet til Normisjon i Bangladesh. Det er alltid spennende når ulike kulturer finner sammen og ulike arbeider får kontakt. Nydelig å se hvordan våre venner fra Bangladesh gir av seg selv, velger å lære fra kirka her og finner frem til relasjon over landegrenser.

Vennskap er i ferd med å ta form mellom oss alle. Samtidig er spørsmålet om noe av det de ser i kirka her kan blir nyttig hjemme i Bangladesh? Kan f.eks Agenda1 være et nyttig redskap for kirkene i landet? Hva vil være utfrdrende og hva vil trolig bli til velsignelse? Samtalene er mange i pausene og sammen vokser vi inn i nye bilder og drømmer om hva som er mulig også i Bangladesh.

Dette er også spesielt for oss som har vår bakgrunn i Normisjon og dermed står på skuldrene til Santalmisjonen. Å lese hvordan misjon blandt Santalene startet og utviklet seg har vært viktig innsikt for oss da vi begynte ledertreningen i Kambodsja. Å få ha besøk fra folk som er santali (og bangla) er ekstra stas.

Oppmuntrende vitnesbyrd, innspill og profetiske ord som teamet fra abangladesh har delt med Agenda1 menighetene. Det å slå følge med andre land og kirker inn i å tjene kirka i Kambodsja gir innsikter som vi ikke har hatt tilgang til. Å få se kirke i Kambodsja gjennom øynene til lederne fra Bangladesh er inspirerende.

Her er 30 sekunder med video:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s