Cambodia

Savnet kirkeleder funnet drept i Kambodsja!

En av Kambodsja største helter har vært savnet i flere uker. Sist gang jeg traff henne var i juni og vi hadde en hel dag sammen i hennes kirke sammen med ledere fra øya der hun bodde. Hun har vært på et av våre fem lærerteam! Så ble hun borte og ryktene flommet rundt. I dag vet vi at hennes mann stod bak alle ryktene for å dekke over at han drepte henne. For noen dager siden røpte han seg og det ble slått alarm. Pastor Sim ble funnet i brønnen nær kirka. Våre tanker går til Ted og Sou Olbrich som var hennes ledere i Four Square. Våre tanker og bønner rettes også om øya som ble forandret pga av Guds verk gjennom den lille dama. Hun fikk tro for at hennes døde datter skulle leve og nektet å la dem ta henne til begravelse, selv flere dager etter dødsfallet. Datteren lever i beste velgående i dag og miraklet ble begynnelsen på forvandling for hele øya. Bare gjennom pastor Sim ble over 3000 kjent med Jesus. Hun var en Heidi Baker på øya, kunne ikke la være å stoppe opp med den ene og vise dem Guds kjærlighet. Hun tok inn alt for mange foreldreløse barn, uten tanke på om hun hadde mat nok til alle. Hun kunne bare ikke la være. I den senere tid dro hennes mann bort og gjorde mye dumt. Han stod ikke opp for henne og tok ikke ansvar. Da han en dag i juni kom tilbake sa hun stopp og det kan ha vært en av grunnene for at han gjorde dette forferdelige overgrepet.

Vi har fått en arv i våre hender fra en liten kvinne med en stor Gud, en kvinne som til det siste var trofast til sin mann og til sin Gud. En kvinne som etterlater oss med en tro på at Gud kan gjøre det umulige mulig. Mørket kan ta ut enkelt personer, men kan ikke stoppe bevegelsen av lys som kristne er bærer av.

Her er fra noe av det siste pastor Sim gjorde her på jord. Bare dager etterpå var hun sporløst borte. Vi vil lyse fred over hennes minne og prøve å forvalte det med Guds hjelp:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s