Agenda1

Agenda1+ i Kambodsja

Det er uhyre spennende hvordan Agenda1 tar nye former og utvider seg. I dag samler Steve og teamet de første menighetene som har brakt Agenda1 hjem til sitt fylke. Hvordan går det? Er det flere disipler i kirka, er det endring i tankesett, er det mer vekst? Hvordan er det å ha brakt dette hjem til 15-20 andre menigheter?

Her er noen av tilbakemeldingene: Agenda1 er ikke en konferanse, det er et redskap for å nå ut. Det har gitt oss nye og enkle bilder av hvordan se kristne bli disipler som hjelper enda flere til å bli disipler. De enkle figurene gjør det mulig for våre folk å forstå dyp innsikt. Vi har sett endring i tankesett på opptil 60% av våre ledere. De er i ferd med å slutte å gjøre kirke alene og er mer og mer over på å trene disipler som gjør disipler.

2 replies »

  1. Takk for at dere holder oss oppdatert på hva som skjer! MUV Melhus samler inn til dette prosjektet dette året. Guds velsignelse over arbeidet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s