bangladesh

Attraktivt? Men er du klar til å betale prisen?

Hvorfor skjer det så mye bra i Kambodsja? Hvorfor fungerer teamet vårt og er til så stor velsignelse? Hvorfor vil mange land ha tak i hva de ser skjer? Hva er forklaringen? Selvsagt handler det om Gud og hans kjærlighet. Når vi går inn i flere detaljer så handler det først og fremst om Guds rike kulturer. Det ledere kommer for, det de omfavner, det de lengter etter er Guds rike kulturer. F.eks Guds nærvær kulturen, vitnesbyrd kulturen, oppmuntringskulturen o.s.v. Det har blitt veldig tydelig for meg denne uka i Kambodsja. Grunnen til at lederne har tatt et av sitt livs største trosbeslutnigner på vegne av sitt nydelige Kambodsja er Guds rike kulturene de har fått smaken på! Grunnen for at de kommer hvert år er Guds rike kulturene? De som overvelder våre gjester fra Bangladesh er Guds rike kulturene som teamet vårt bærer med seg.

Kan vi få dette i Bangladesh spør de? Mitt svar er: er dere villig til å betale prisen? For det krever gjentatt repetisjon og ensidighet for å se kulturer vokse frem. Det starter med grunnprinsipper og gjentakelse og ensidighet fører etterhvert til kultur. I mellomtiden vil folk misforstå, noen vil kritisere, noe vil bli fornærmet? Hvorfor? Fordi Guds rike kulturene står skarpt mot mange av denne verdens kulturer. Kulturer som vi ofte har ubebisst latt vokse frem i våre kirker. Prisen som må betales er å med all form for vennlighet bli stående i ensidig fokus inntil kulturen er blitt allemans eie. Det er definitivt verdt det fordi Guds rike kulturer som blir allemannseie forvandler hele samfunn og bringer Guda kjærlighet til menensker som har lengtet etter det i årevis.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s