IMI Kirken

IMI Kirken åpner Alpha kurs på farsi/dary

Med en god gjeng påmeldt starter vi denne uka opp Alpha kurs på farsi/dary. Idag var Alpha Norge’s Inge Morten Paulsen innom med en god bunke deltakerhefter på farsi. Farsi er utbredt i Iran og dary i Afghanisthan. I IMI Kirken skal alle som har spørsmål om den kristne tro få mulighet til å spørre om hva det skulle være. Alpha er et kjempe sted for små og store spørsmål rundt Hvem er Jesus, hvorfor måtte Jesus dø? Hva er vitsen med Bibelen og bønn? Hvordan forstå den Hellig Ånd, Helbredelse, og kirka? Hvordan forholde seg til ondskap og hva er problemet med synd?

Og hvordan henger dette sammen med den religionen man selv har? Hva gjør jeg med de gamle bildene som jeg er gitt av jesus som er så annerledes? Alpha er en prosess på ti uker. Det er alltid plass til flere. Kontakt terje@imikirken.no om du er intressert

Det er Benjamin som leder Alpha. Han er leder i IMI Kirken og har gått Acta bibelskole. Han har ledet flere til tro på Jesus og har lest Bibelen i timesvis med dem som er nysgjerrig på den kristne tro

Alpha Norge leder Inge Morten Paulsen. Se deres ressurser her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s