Cambodia

Ny leder på IMI Språkskolen!

Selv om tilgangen til studenter er dramtisk mye lavere enn før, så gleder vi oss stort over at nærmerer 50 studenter nå er i gang på IMI Språkskole. Vi mistet før sommerferien vår eminente leder, Karoline som nå er flyttet til Portugal og vi var lenge spente på hvordan dette skulle gå. Her for to uker siden kom Hanne Sørskår på banen. Hun har vært med som medarbeider på Språkskolen i mange år og sa nå ja til å ta steget opp til å administrere hele skolen. Oppstart er alltid kaotisk, men å se Hanne finne løsninger og hjelpe resten av gjengen i gang har vært flott.

Vi benytter en litt roligere sesong til å styrke tilbudet. Vi har i løp av sommeren etablert et 2+ nivå. Samtidig har vi latt nivå tre ta et halvt års pause. 2+ bruker lærebok fra det som kalles B1 nivå og når vintil våren igjen åpner snakkekurset nivå 3 så vil studentene være enda mer rustet for å utvikle muntlig ferdighetene.

Vi trenger en nivå 1 lærer som kan ta 10-15 minutt med gramatikk forklaringer. Nivået er helt nybegynner, slik at mange av dere som er lærere vil kunne klare dette med glans. Hører gjerne fra deg på terje@imikirken.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s