Voyage to Peoples

Arne Viste reiser til Oslo-krever svar

Pressemelding: Politiet i Oslo respekterer ikke påtalemyndighetens henleggelse av saken mot Plog AS for å gi arbeid til ureturnerbare asylsøkere. Oslopolitiet framsetter muntlig arbeidsnekt til noen ansatte den 8.9.2017. Daglig leder Arne Viste i Plog AS får ikke svar på sine spørsmål om saken. Derfor flyr han til Oslo onsdag 13. september for å sette seg på politihuset og kreve slike svar. Han reiser ikke før svar er mottatt.

Onsdag reserveres i et forsøk på å oppnå dialog med politiet. Torsdag setter vi av tid mellom kl. 0900 og 1500 til å svare på spørsmål fra journalister. Helgen og neste uke er reservert for fortsatt venting.

Eventuelle spørsmål i sakens anledning kan også rettes til Terje Høyland: terje@imikirken eller 47279194

Mer info om politiets henleggelse er også tilgjengeliggjort på www.dyktige.no.

Mangel på svar er en gjenganger i denne saken. Tenk deg at vi som privatpersoner lar være å svare på brev fra politiet. I to år har politiet utelatt å svare, samtidig som de fortsetter å overse grunnloven. Det var et stort gjennombrudd da Stavanger politiet i august henla saken mot Arne Viste. Men siden da har flere politidistrikt fortsatt å ilegge Plog ansatte muntlige beskjeder. Oslo politiet har fått flere dagers frist på å kommunisere. Likedan flere andre politidistrikt. Fortsatt ingen svar. Nå reiser Arne Viste til Oslo og blir sittende til politiet svarer.

Kom gjerne innom politihuset med oppmuntringer, mat, selskap og støtte! Torsdag inviteres media til polithuset.

Du finner hos her!

Minner om at kampen gjelder en svært begrenset gruppe på ca 3000 personer som norske myndigheter har prøvd å sende ut uten hell, de som dermed har sittet fast i Norge i 5-25 år. Vi ber om at de gies et verdig liv hvor de kan slutte å være en byrde og kan jobbe og bidra til fellesskapet. Inntil de evnt kan sendes ut, la oss slutte å tyne dem til skate død. La de ihvertfall får jobbe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s