Cambodia

Filmet helbredelse på direkten! (Video)

Jeg blir aldri lei av at Gud helbreder. I dag satt jeg slik til at jeg kunne filme det hele. Selv om du ikke forstår khmer vil du ane når det skjer. Dama har kommet frem på kunnskapsord om knesmerte. Sithuon modellerer for ca 100 ledere hvor enkelt det er å be for syke. «Kom Jesus med helbredende kraft», ber han. Legg merke til hvor kort det er. Deretter spør han om det ble verre, likt, bedre eller helt helbredet. Allerede på første forsøk er dama overrasket. Men gled deg til de har bedt en gang til:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s