Cambodia

Feilslått profeti!

Når vi nærmer oss tid for å øve på å be for syke, spør vi Gud om innsikt i hva slags smerter og sykdommer folk har. På denne måten øver vi oss i detvprofetiske som team og modellerer for lederne en praktisk bruk av profetisk innsikt. Som i går ble 6 av 7 fulkstendig helbredet. Alle kalt frem p.g.a konkret ord. Idag ble det annerledes:

Vi hadde fire ulike ord. Problemet var ikke at det ikke stemte, men at alt allerede var helbredet. Et av ordene var smerte i høyre legg. «Det er meg», sa en mann, «har hatt det lenge, men det ble helbredet i formiddag da vi hvilte i Guds nærvær». Og slik fortsatte det. Nydelig hvordan det profetiske også fikk hjelpe til med å få frem vitnesbyrdene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s