Cambodia

Jeg så Jesus!

Det var da deltakerne hvilte i Guds nærvær at jeg så Han. Konturene av Han og det milde, men faste blikket. Han stod på siden av ulike folk og velsignet dem. Jeg vil være med på det Gud gjør, så jeg gikk og bad for dem han stod i nærheten av.

Guds nærvær slo inn. Noen hulkgråt, andre gråt stille, andre igjen fortalte etterpå om smerter de hadde hatt lenge som forsvant. Mange av vitnesbyrdene etterpå kom nettopp fra det området. Jeg kjente hele skuldra og armen ble kald da du la hendene på meg. Etterpå var skuldra helt frisk. En annen kjente kraft slå inn i brystet. Men det var i magen smerten satt og kraften for ned i magen og etterpå ingen smerte.

Jeg har hatt smerter i absolutt hele kroppen, lenge, fortalte en av pastorene fra stammeområdene. Nå er alt borte! En av dem som hulkgråt fortalte hvordan hun lenge hadde båret på mye tungt for egen del og i familien. Jeg vet ikke helt hva som skjedde, men noe traff meg og jeg satte i å gråte høytlytt. Jeg er egentlig sjenert fortalte hun, men da gråten stilnet så hadde jeg fått en dyp fred og en ro i forhold til alt jeg har båret på.

Jeg har stoppet med et vers i Bibelen denne uka hvor Gud sier:

«Jeg vil reise min bolig midt iblant dere og ikke ha avsky for dere.

Jeg vil vandre midt iblant dere. Jeg skal være deres Gud,

og dere skal være mitt folk.» 3. Mosebok 26,11

Bønnen min har vært å forstå hva dette egentlig betyr og å få erfare mer av at Han vandrer blandt oss. Om du ikke er kristen høres kanskje det underlig ut, men er du kristen kjenner du mange bibelers som sier at Gud er med oss og er midt i blandt oss. Hva skjer når det virkelig er tilfellet? For det er det, både når vi ser Han og når vi ikke ser Han!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s