God is healing

Et profetisk ord var nok!

Før lederne øver på å be for syke, ber vi Gud gi oss innsikt i typer smerte som finnes i forsamlingen. En hadde plutselig fått intens hodeverk på et spesifikt sted og mente det kunne være for noen andre. En dame responderte da hun forstod at han beskrev den hodesmerten hun bar på. Etter en bønn var hun frisk. Så var det min tur: «Jeg tror noen har en kneskade pga mopedulykke.» En dame roper «det er meg». Hun blir senere helbredet. En mann rekker også opp for å tilkjennegi at han gjenkjenner det profetiske ordet. Han klemmer på kneet og gisper. Jeg og har den den skaden, men idet du sa ordet ble smerten helbredet. Gud er god! Samtidig er dette god trening for oss i det profetiske. Senere skal også lederne lære å lytte til Guds stemme. På den måten får de stadig flere bilder av hvordan det fungerer før de selv skal prøve seg.

Her pastor Trech som beskriver hodesmerten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s