Cambodia

Et ras av nye kristne i Kambodsja!

Jeg blir aldri lei av tallene som kirka sine ledere leverer inn hver sjette måned. Av og til hører jeg at tall ikke teller, at man heller vil ha færre nye kristne enn mange, fordi mange skal være umulig å disippelgjøre. Skulle det være sant så må kristenfolket slutte å be om vekkelse. Klart det er krevende å hjelpe mange tusen inn i grupper hvor de får vokse i disppelskap, men det kan ikke være umulig. Da undervurderer vi på Gud og kirka og de nye kristne. Samtidig som vi hele tiden jobber hardt med dette siste så feirer vi sammen med kirka at vi nå har passert 10.500 nye kristne siden jul. Det er ikke verst! Hører du jubelen? Først i himmelen, så på jorda. For en forvandling de mange har fått erfare i det Gud blir en nær venn, idet pliktkjøret er over, idet man har fått smaken på frihet. På samme tid er det registrert over 250 nye huskirker. Dåpstallene er også på vei opp.

Her fra dåp i regi Four square menigheter i nord øst:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s