Cambodia

Pangstart for IMPULS Kambodsja (video)

Morten Berge er tilstede når kirka i Kambodsja starter opp med IMPULS. Fra dag en er det unge kambodsjanere som leder hele utviklingen av ungdomsprogrammet IMPULS. Nå er de nettopp ferdig med dag en (+5 timer) og Morten skriver:

For en forrykende start på Impuls premieren her i Kambodsja. Det er helt tydelig at teamet har lagt mye ned i forberedelsene. Allerede ved inngangen blir vi tatt imot med varme smil og lovsangsteamet er i full gang med øving til møtet. På åpningsmøtet innleder Dara glitrende med å gi de fremmøtte en solid innføring i hva er Impuls og festivalens historie. Det blir fort tydelig at Jesus står i sentrum.

Lovsangen er elektrisk(se video) Mange blir berørt av Gud, noen danser av glede mens noen strekker forventningsfulle hender mot himlen. Andre gråter Gud gjør noe her. Gudsnærværet i lovsangen er sterk. Kveldsmøtet blir en sterk avslutning på dag 1 med fokus på identitet i Jesus. Lovsangsteamet drar oss inn i «no longer slaves»

Alle sangene er oversatt til Khmer, dette beveger hjertene til de 150 som var heldig å få plass på denne regionsbaserte IMPULS. Hvert fylke skal preges med Guds rike kulturene slik at ungdomslederne og deres kjernetropper får inspirasjon og innsikt i hvordan bygge ungdomsarbeid. Visjonen er å stimulere til ungdomsgriupper som når stadig flere ungdommer med forvandlende ord om Jesus og med et fellesskap som gir ungdom mulighet til å bli disipler som hjelper flere til å bli disipler av Jesus.

I et land hvor 50% er under 30 år kan dette bli en spennende bevegelse som bidrar til at Kambodsja lykkes i å være e godt land for alle.

Cya deler fra sitt eget liv og peker at Jesus setter fri, det er i han vi finner vår sanne Identitet. Imponert over lederteamet som på tross av en del oppstartsvansker finner gode løsninger og jobber sammen. Blir spennede å se hvordan dette utvikler seg. Følg oss her utover uka!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s