IMI Kirken

Uventet vending i Benjamin saken!

I dag er det to uker siden tingretten i Oslo avsluttet Benjamin saken. Vi har ventet spent på hva avgjørelsen ville bli.

I ettermiddag tok advokaten vår kontakt og svaret var at dommeren trenger mer tid og at avgjørelse ikke faller før til neste uke. Hva betyr det? Ikke godt å si. Kan være et uttrykk for at dommeren har mye å gjøre og det kan bety at det ikke er en åpenbar sak å dømme. Det tror vi taler til Benjamins fordel. Vi som omgåes Benjamin daglig er veldig trygg på hans kristne tro. Vi er trygg på at vi har en god sak. Det er samtidig en kompleks sak, men enormt mange momenter. Det er ingen lett jobb å danne seg et bilde av et annet menneskes tro. Samtidig er konsekvensene svært alvorlige om en reell kristen sendes tilbake til landet Benjamin kommer fra. Alt dette tilsier at en dyktig dommer vil bruke en del tid på å gå gjennom alle fakta i saken. Vi hadde uten tvil en dyktig dommer, slik at for vår del opplever vi det som et pluss at hun trenger mer tid. Samtidig forbereder vi oss på å skaffe nok penger til en anke. Det må vi regne med kan skje også om Benjamin blir trodd for sin kristne tro.

Illustrasjonsbilde fra street art i Stavanger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s