Cambodia

Impuls Kambodjsa og tanker fra en «barrang»

A8F0F0F6-F3E8-4B33-B5ED-139B1BA4B1B8.jpeg

Vi sitter i ring og deler litt hva Gud har gjort mellom oss under årets Impuls. Tydelig at dette har gjort intrykk. Vitnesbyrdene fra kambodsjanerene taler for seg. «Barrang» brukes på lokalspråket for å beskrive en som er utledning.

Hva har jeg sett?

Da IMI kirken i sin tid startet sitt arbeid i Kambodsja var bestillingen klar: Dere må hjelpe oss og trene ledere! Ut fra denne forespørselen har vi ønsket å imøtekomme dette med ulike initiativ. Impuls er et av disse. Hva kan vi gjøre for å se at landets unge blir beviste etterfølgere av Jesus Kristus?

Dette er et sammensatt spørsmål men jeg synes å ha sett noen gode ringvirkninger med et slikt arrangement.

Nettverksbygging på tvers av provinsene er nyttig. Flere av deltagerene kom fra andre fylker. Noen av dem ytrer at de kunne tenkte seg å arrangere noe lignende i sin provins. Det er en del av planen IMPULS Kambodsja har bestemt for de neste tre år.

Kulturskaping

Hvert møte begynner med god tid i bønn og tilbedelse. Dette peker på noe viktig, begynn hos Jesus. Tydelig forkynnelse om korset og frelsen.

Anerkjennelse er også noe jeg erfarer. «Godt jobba!» «Måten du snakket på i går var veldig oppmuntrende» Dette skaper en opplevelse av å ha verdi.

Ledertrening 

Det er mye planlegging og utfordringer som skal løses når 150 ungdommer samles. Forbønn, lovsang, seminar, overnatting, transport m.m Alle disse aktivitetene skaper en trygg og passelig utfordrende arena for å prøve seg som leder.

Veien videre

Målet til den nasjonale staben er å se flere slike konferanser over hele landet. Det er også planer om å holde ledertreninger tilpasset ungdom. Jeg er spent på fortsettelsen. Vær gjerne med å be for den unge generasjonen i Kambodsja.

Dagens bibelord:

2 Tim 2:2 «Gi det videre»

ADDD84A5-BEFE-4B4E-B4D3-734EC83389D7

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s