IMI Kirken

Dom i Benjamin saken har falt!

En uke på overtid så kom endelig dommen. Vi har ventet i spenningen på dommerens vurdering. Vi er i ferd med å se på detaljene. Første inntrykket er at det ikke er en grundig dom som går dypt inn i spørsmålet om konvertering. Vi tapte! Det er fortvillende og ikke en lett beskjed å få for Benjamin. Han er selvsagt lei seg og skuffet. Han hilser alle med takk for at han får gå gjennom disse tøffe tidene som en del av en familie. Vi går for anke! Selvsagt gjør vi det! Da er det en fordel at dommen ikke har løftet på alle steinene. Vi vet vi gjorde en god jobb i å vise at Benjamin ikke lurer. Det blir enda lettere neste gang.

Utfordringen er om vi har råd til anke. Innen fjorten dager må vi sende inn anke og prisen i Lagmnassretten er noe høyere. Vi må nå ha inn 100.000kr. Er det mulig etter at så mange har støttet så mye i den runden vi nettopp var ferdig med? Det er nesten så vi ikke våger å spørre, men vi tror at vi ikke kan stoppe nå. Vi vil ikke la en bror stå alene igjen imøte med en urett som her skjer. Klarer vi det på 14 dager? Frimodig spør vi derfor igjen etter støtte og her er hvordan du kan gi:

Vipps til 93846 IMI Internasjonal MERK MED RETTSAK eller

bankkonto 3000.34.00030 MERK MED RETTSAK

Vi tror det finnes veier mot nye høyder:

1 reply »

  1. vippset, men glemte å merke med rettsak. Håpe den fanges opp og havner i rett pott. Gi ivei folkens. Vi kan ikke gi opp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s