Cambodia

Ti folkegrupper i Kambodsja nektes Jesus!

I nord østlig Kambodsja er kirka ivrige etter å gi Jesus til alle 92 kommunene. Innen fem år tror vi at vi skal nå alle 92, forteller hovedelederen. I fylket er 80% andre etniske grupper enn khmer. Khmer kirka er ivrig etter å støtte og hjelpe de ti ulike folkegruppene i få tak i Jesus. I hver av dem er det etablert kirker, men mange landsbyer mangler tilgang til alt Jesus har å gi. Nå nektes khmer kirka å dele Jesus med de etniske gruppene. Ofte av styrende grunner. «Hvordan skal vi klare å nå hver landsby når vi ikke lenger får lov, spør en av kirkelederne? Han blir stille. Tenk om vi kunne istandsette evangelister innenfra hver etnisk gruppe. De lokale nektes ikke og har ikke tre timers reise på smale stier inn i jungelen. De bor der. De kjenner lokal kultur, de snakker stammespråk. »

Hva om vi i første omgang klarer å støtte dem med en evangelist hver. En som kan trene flere til å gi ut Jesus til sine folk?

En evangelist koster 750kr pr måned. For 750 kr per måned kan du være med å se en hel etnisk gruppe få stadig større tilgang til evangeliet. Spørsmålet er ikke om du vil adoptere en evangelist, spørsmålet er hvor mange du vil sende ut? Ser du for deg familie etter famile som kommer til å tro på Jesus fordi du sa ja til å gi støtte? I denne omgang har vi 10 ledige evangelister som du kan adoptere. Du vil få rapporter både fra din evangelist og de øvrige 90 evangelister som er spredt utover Kambodsja. Vi gjør dette sammen med Troens Bevis og nyter godt av deres lange erfaring i organisering av nasjonale evangelister. Med dette prosjektet er unikt og du sikrer deg en eller flere ved å kontakte meg på terje@imikirken.no.

Første mann eller dame til mølla!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s