Agenda1

Agenda 1+ Lederseminar = sant

Lederseminaret går hånd i hånd med Agenda1. Sammen trener vi ledere i Kambodsja. Fra hver vår vinkel istandsetter vi kirkas ledere i et misjonalt liv som fører til frelse for mange og mulighet til å bli modne disipler av Jesus. Da Lederseminaret skulle utvide til de siste av landets 25 fylker ville vi se om vi fikk dobbel effekt ved å samtidig starte Agenda1 prosessen. Litt tidlig å konkludere, men idag er vi i en av de to fylkene som bare for to uker siden hadde Agenda1 samling. Da vi delte historier i formiddag kom Agenda1 folket frem og fortalte. I agneda1 møter jeg sammen med mine ledere og vi sitter ned og bestemmer sammen hva vi skal få til utfra menigheten. Denne gangen var et av tiltakene å plante flere huskirker, fortalte pastoren. Siden vi kom hjem fra Agenda1 har vi allerede startet startet to nye huskirker. Det er i løp av to uker. Oppmuntrende. Nå får de enda flere redskaper og øvelser som vil hjelpe dem til å komme enda lengre før Agenda1 er tilbake med ny samling

Illustarsjonsbilde:Terje Høyland

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s