Cambodia

Når vi gjør ingenting, gjør Gud mye!

Å gjøre ingenting er undervurdert. Så ofte er vi kirkeledere så opptatt at Gud ikke slipper til. Til og med våre intense bønner kan av og til stå i veien for hva Gud vil gjøre. Litt for ofte ber vi om noe vi allerede har løfte om at vi har fått. Et eksepmepl er det å erfare Guds nærvær. Vi trenger ikke be om at Gud kommer nær til oss når han har lovet å være midt i blandt oss der to eller tre er samlet i hans navn.

Da vi hvilte i Guds nærvær denne formiddagen med lederne i østlig Kambodsja brøt Gud gjennom med tydelig profetiske ord som førte til at lederne brast i gråt. Det satte dem fri og hjalp til å velge Jesus. Samtidig ble 8 helbredet, 60-70% erfarte en endring inni seg a la fred, frihet, tilgivelse, m.m.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s