Cambodia

Kaos da det ble åpnet for helbredelses bønn!

Det var helt kaos. 30-35 personer rushet frem for å bli bedt for. Resten av gjengen begynte å be. På videon nedenfor ser du et glimt av hva som skjer etter første runde med forbønn. Ser du alle hendene som rekkes opp. Det er de som ikke finner smerten sin lengre. Etter 4-5 runder med bønn kommer alle som er fullstendig helbredet frem. Totalt 21 sier de er fullstendig helbredet. Foran alle forteller de hva de hadde av smerte og at de ikke lenger :

Hel, øvre rygg, smerte i mage, pusteproblem, hodeverk og mye mer. En mann var så takknemlig at han danset foran alle de andre. Da jeg kom i morges hadde jeg vondt i hode, hånd og bein. Nå er det ingen smerte.

Helbredelsene fant sted da lederne øvde på å be for syke. Det er en av fem øvelser vi gjør hver gang, fem øvelser som blir til fem kulturer som brukes i stadig flere kirker og nystarta huskirker. Sammen med helbredelse, øvde de på kultur av vitnesbyrd, hvile i Guds nærvær, Bibel og utsendelse av hverandre i Guds kraft. Så enkelt skal det være at selv ufaglærte skal kunne forstå og kunne lære andre. Samtidig som det er enkelt skal det utvikle disipler av nykristne.

Her ser du 27 sekund med video fra dagens bønnetrening. Det hele ledes av Dara:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s